Rakuunaparmesaaniporkkanat

Kuori ja pieni porkkanat n. pikkusormen paksuisiksi tikuiksi.

Laita porkkanat vuokaan ja lisää oliiviöljy.

Paahda 200 asteisessa uunissa n. 20min.

Lisää 2 rkl rakuunaa, pippuri, suola ja parmesaani.

Sekoita ja tarjoa mm. paistetun nieriän kanssa.

Porkkana jää varsin aldenteksi, kypsemmäksi saat kun höyrytät porkkanoita ensin hetken.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 58 grammaa

Keole
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana, keskikokoinen 65g1592g446kcal9.6g94.7g3.2g39.8g
Oliiviöljy 18g155kcal0g0g17.5g0g
Mustapippuri 6.4g18kcal0.7g2.4g0.2g1.7g
Suola, annos 3g1.3g0kcal0g0g0g0g
Parmissimo - parmesanraaste239g936kcal78.8g0g67.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3712g3109kcal178.2g194.2g177.4g83g
Valittu annoskoko1856g1555kcal89.1g97.1g88.7g41.5g
Annoskoko puolitettuna928g777kcal44.6g48.6g44.4g20.8g
Arvot/100g100g84kcal4.8g5.2g4.8g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=371922