Jauhelihapizza

Valmista pizzapohja normaaliin tapaan lisäämällä kulhoon kuivahiiva, suola ja n. 1/2 dl vehnäjauhoista.

Sekoita ja lisää kädenlämpöinen vesi joukkoon.

Lisää loput vehnäjauhot pikkuhiljaa joukkoon sekoittaen ja vaivaa taikina valmiiksi.

Lisää öljy.

Levitä taikina matalaan piirakkavuokaan tasaiseksi pohjaksi.

Levitä tomaattimurska ja jauheliha.

Valita ananasmurskasta ylimääräinen mehu pois ja lisää pizzan päälle.

Mausta oreganolla ja valkosipulilla, ja lisää päälle juustoraaste.

Paista uunissa 200 asteessa n. 25 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 129 grammaa

Ciuccu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho puolikarkea 1897g6509kcal193.3g1327.8g22.8g66.4g
Vesi, vesijohtovesi 1459g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g20g0kcal0g0g0g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl97g876kcal0g0g97.3g0g
Naudan paistijauheliha (Pirkka), annos 400g3405g5107kcal691.1g0g306.4g0g
Yrttitomaattimurska (Pirkka), annos 100g973g389kcal16.5g79.8g1g0g
Ananasmurska mehussa (Pirkka), annos 135g1313g749kcal13.1g183.9g13.1g18.4g
Pirkka Emmental-Mozzarella juustoraaste730g2627kcal211.6g12.4g204.3g0g
Oregano, kuivattu 20g59kcal2.1g4.2g2g8.3g
Valkosipuli 39g42kcal3.1g6.3g0.2g0.8g
Kuivahiiva (Rainbow), annos 11g49g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g32713kcal2261.6g3228.8g1294.2g187.8g
Valittu annoskoko10000g16357kcal1130.8g1614.4g647.1g93.9g
Annoskoko puolitettuna5000g8178kcal565.4g807.2g323.6g47g
Arvot/100g100g164kcal11.3g16.1g6.5g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=329444