Porkkanakeitto

Keitä porkkanat, perunat ja sipuli litrassa vettä + liemikuutio.

Soseuta ja lisää juusto.

Mausta suolalla, pippurilla ja esim.

inkiväärillä.

Lisää viimeisenä katkaravut ja anna niiden lämmetä.

Älä kuitenkaan enää anna keiton kiehua, jotta katkaravut eivät sitkisty.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 413 grammaa

Kipsukka80
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana 750g245kcal4.7g41.7g1.5g19.1g
Sipuli (kuorittu)38g10kcal0.5g1.8g0.1g0.6g
Peruna, keskikokoinen 60g90g54kcal1.4g11.7g0.1g0.8g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g94g263kcal17.8g0g20.6g0g
Katkarapu 128g87kcal18.4g0g1.4g0g
Vesi750g0kcal0g0g0g0g
Kasvisliemikuutio, 1kpl, Rainbow10g25kcal1g1g2g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3717g1369kcal87.6g112.4g51.4g41.4g
Valittu annoskoko1859g684kcal43.8g56.2g25.7g20.7g
Annoskoko puolitettuna929g342kcal21.9g28.1g12.9g10.4g
Arvot/100g100g37kcal2.4g3g1.4g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=234834