Riistakäristys pekonilla ja herkkusienillä

Käristetään pannulla voinokareessa pekonit, sipulit ja käristyslihat ja herkkusienet pienissä erissä.

Lisätään mausteet mustapippuri myllystä, 10 kpl murskattuja maustepippureita, teelusikallinen paprikamaustetta, kuivattua valkosipulia myllystä, loraus soijakastiketta, suola.

Rautapataan aineet ja pullollinen olutta ja uuniin 200 C 1/2 h ja lasketaan lämpö 175 C ja haudutetaan tunnin verran.

Tarjoillaan perunamuusin ja puolukkahillon kera.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 298 grammaa

Jujaka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pekoni (Dulano)16g40kcal2.8g0.5g3g0g
Metsästäjän käristys (Kylmänen), annos 100g75g83kcal15g0g3.7g0g
Viipaloituja herkkusieniä (Eldorado), annos 115g21g4.5kcal0.4g0.6g0.1g0g
Sipuli (kuorittu)25g6.7kcal0.3g1.2g0g0.4g
Voi vähäsuolainen 3.8g27kcal0g0g3g0g
Soijakastike 3.8g2.3kcal0.2g0.4g0g0g
Keskiolut, 4.5%, annos 333g42g18kcal0.2g1.7g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana372g362kcal37.8g8.8g19.6g0.8g
Valittu annoskoko186g181kcal18.9g4.4g9.8g0.4g
Annoskoko puolitettuna93g91kcal9.5g2.2g4.9g0.2g
Arvot/100g100g97kcal10.2g2.4g5.3g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=107848