Tonnikalapihvit

Mittaa kermaviili pieneen taikinakulhoon ja sekoita korppujauho joukkoon.

Anna turvota ja mausta sitruunapippurilla ja yleismausteella.

Valuta tonnikalat, sekoita massaan ja lisää kananmunat.

Jos taikina on liian juoksevaa, lisää korppujauhoja.

Paista uunin keskitasolla n. 200-225 asteessa kunnes pinnassa on kaunis väri ja pihvit on kimmoisia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 124 grammaa

Zibe
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kermaviili, rasvaa 3,5 % ,vähälaktoosinen 23g14kcal0.7g1.1g0.8g0g
Tonnikala vedessä (Pirkka) 200g/150g112g124kcal28.1g0g1.1g0g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g0.7g1.3kcal0.1g0.2g0g0g
Kananmuna kuoreton 41g59kcal5.1g0.1g4.2g0g
Korppujauho 9g34kcal1g7g0.1g0.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana372g464kcal70g16.8g12.4g1g
Valittu annoskoko186g232kcal35g8.4g6.2g0.5g
Annoskoko puolitettuna93g116kcal17.5g4.2g3.1g0.3g
Arvot/100g100g125kcal18.8g4.5g3.3g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=111089