Bolognesekastike vähähh

Ruskista jauheliha pieninä muruina oliiviöljyssä.

Silppua sipulit ja pilko valkosipuli.

Lisää jauhelihaan ja kuullota sipulit.

Lisää tomaattimurska ja fondi ja mustapippuri.

Lisää kerma - ei välttämätön.

Muutama porkkanasiivu antaa kastikkeelle extramakua.

Kastike pitää hauduttamisesta.

Tarkista maku ja lisää yrttimausteet maun mukaan viimeisenä.

Tiiviimpi muhennos maistuu myös leivän päällä juustoraastekuorrutuksella ja sopii mm. kukka- ja/tai parsakaali, kaali- ja kesäkurpitsavuokiin.

Kestää pakastamisen.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 124 grammaa

Namhele
AineksetMääräEnergiaPHRK
Oliiviöljy classico (Bertolli)3.7g34kcal0g0g3.7g0g
Sipuli 25g7.6kcal0.3g1.2g0g0.4g
Tomaattimurska (Euro shopper)100g30kcal1g4g0.4g0.2g
Mustapippuri 0.2g0.7kcal0g0.1g0g0.1g
Valkosipuli 1g1.1kcal0.1g0.2g0g0g
Kerma, vispikerma, rasvaa 38 % ,vähälaktoosinen, iskukuumennettu 50g177kcal0.9g1.3g19g0g
Basilika, tuore 2.5g0.7kcal0.1g0g0g0g
Vasikanfondi (Touch of taste), annos 15g3.7g2.8kcal0.3g0.4g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana372g508kcal5.4g14.4g46.2g1.4g
Valittu annoskoko186g254kcal2.7g7.2g23.1g0.7g
Annoskoko puolitettuna93g127kcal1.4g3.6g11.6g0.4g
Arvot/100g100g137kcal1.5g3.9g12.4g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=139887