Kanttarelliräiskäleet

Vispaa 5 dl maitoa, 3 munaa, 3 1/2 dl vehnäjauhoja ja pussillinen kanttarellikeitto-aineksia.

Anna turvota 15min.

Lisää tilkka öljyä ja 1/2 liotettu kasvisliemikuutio.

Paista räiskäleet ja tarjoa kasvis- tai sienimuhennoksen ja puolukkahillon kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 248 grammaa

Kirsit
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen94g31kcal3.1g4.6g0g0g
Kanttarellikeitto (pelkkä jauhe) (Blå band), annos 33g13g57kcal1g6.7g3g0g
Vehnäjauho puolikarkea 43g146kcal4.3g29.8g0.5g1.5g
Kananmuna, punnittu kuorineen (käsittelemätön)31g43kcal3.4g0.1g3.2g0g
Kasvisliemikuutio 0.9g2.9kcal0.1g0.1g0.2g0g
Oivariini, 80 normaalisuolainen2.2g16kcal0g0g1.8g0g
Rypsiöljy 2.6g23kcal0g0g2.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana372g639kcal23.8g82.6g22.6g3g
Valittu annoskoko186g319kcal11.9g41.3g11.3g1.5g
Annoskoko puolitettuna93g160kcal6g20.7g5.7g0.8g
Arvot/100g100g172kcal6.4g22.2g6.1g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=148923