Helppo tomaattinen jauhelihakastike

Pilko sipuli.

Laita pannulle pieni tilkka öljyä.

Ruskista jauheliha pannulla.

Lisää 2 tölkkiä (780 g) pastakastiketta.

Hauduta n. 5 minuuttia.

Lisää mausteita maun mukaan.

Tarjoile.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 248 grammaa

Viltsukka10
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudanpaisti, rasvaa 5 % 60g77kcal12.4g0g3g0g
Luomu pastakastike (Pirkka), annos 390g117g43kcal1.2g7g1.3g1.9g
Oliiviöljy 0.9g8kcal0g0g0.9g0g
Sipuli 8.2g2.5kcal0.1g0.4g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana372g262kcal27.4g14.8g10.4g4g
Valittu annoskoko186g131kcal13.7g7.4g5.2g2g
Annoskoko puolitettuna93g66kcal6.9g3.7g2.6g1g
Arvot/100g100g70kcal7.4g4g2.8g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=291630