Kikherne-linssi curry

Liota linssejä tunti.

Ota iso kattila.

Paista silputtu sipuli öljyssä.

Lisää mausteet, valkosipuli ja pilkottu porkkana.

Lisää tomaattimurska, kikherneet, linssi, hunaja ja mantelimaito.

Keitä miedolla lämmöllä 40 min. Lisää kukkakaali ja herneet.

Keitä vielä 10 min.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 372 grammaa

Telle
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rypsiöljy 2.3g20kcal0g0g2.3g0g
Sipuli (kuorittu)2.5g0.7kcal0g0.1g0g0g
Valkosipuli 0.8g0.8kcal0.1g0.1g0g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g6.5g1.8kcal0g0.4g0g0.2g
Tomaattimurska 38g11kcal0.2g2g0.1g0.7g
Mantelimaito, itsetehty (Itse tehty), annos 100g38g19kcal0.6g0.7g1.5g0.7g
Hunaja 1.5g5kcal0g1.2g0g0g
Kikherne suolattomassa vedessä, kahviherne 25g33kcal2.1g4.4g0.5g1.2g
Linssi vihreä/ruskea, kuivattu 13g40kcal3g5.7g0.2g1.1g
Herne 10g6.9kcal0.5g0.9g0g0.3g
Kukkakaali 25g6kcal0.5g0.5g0.1g0.6g
Vesi25g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana372g288kcal14g32g9.4g9.6g
Valittu annoskoko186g144kcal7g16g4.7g4.8g
Annoskoko puolitettuna93g72kcal3.5g8g2.4g2.4g
Arvot/100g100g77kcal3.8g8.6g2.5g2.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=381982