Perukan gluteeniton piimäkakku

Kuivat aineet sekaisin (reseptin lisäksi soodaa 1,5 tl) ja lisää jogurtti ja sulatettu rasva. 180-200 astetta n. tunti

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 99 grammaa

Yorker
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rasvaton Persikka-Aprikoosi-Vadelmajogurtti (hedelmämix) (Valio), annos 200g38g15kcal1.4g2.4g0g0g
Sokeri 21g86kcal0g21.2g0g0g
Siirappi, tumma25g80kcal0g18.5g0g0g
Neilikka, annos 4g0.6g2.3kcal0g0.5g0g0g
Oivariini, 80 normaalisuolainen25g180kcal0.3g0.3g20g0g
Gluteeniton jauhoseos (sunnuntai), 1dl=60g75g263kcal2.6g60.8g0.8g2.3g
Kardemumma, jauhettu, annos 5g1.9g5.8kcal0.2g1.1g0.1g0.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana373g1264kcal9g209.6g41.8g5.6g
Valittu annoskoko186g632kcal4.5g104.8g20.9g2.8g
Annoskoko puolitettuna93g316kcal2.3g52.4g10.5g1.4g
Arvot/100g100g339kcal2.4g56.3g11.2g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=120349