Tomaattisipulisalaatti

Viipaloi tomaatit ja sipulit.

Lado ne kerroksittain salaattipedille, mausta oliiviöljyllä ja sitruunapippurilla.

Anna maustua jääkaapissa noin 1/2-1h.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 298 grammaa

Eijamaija
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tomaatti 78g18kcal0.4g2.7g0.2g1.1g
Sipuli (kuorittu)17g4.6kcal0.2g0.8g0g0.3g
Rainbow oliiviöljy 1rkl=n.15g4.7g42kcal0g0g4.7g0g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g0.5g0.8kcal0g0.1g0g0g
Salaatti, jäävuori tuore23g2.3kcal0.3g0.2g0g0.2g
Vesi, vesijohtovesi 62g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana373g135kcal1.8g7.6g9.8g3.2g
Valittu annoskoko186g68kcal0.9g3.8g4.9g1.6g
Annoskoko puolitettuna93g34kcal0.5g1.9g2.5g0.8g
Arvot/100g100g36kcal0.5g2g2.6g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=270839