Poronkäristystä kermasoosissa

Ruskista jäiset poronlihat öljyssä pannulla.

Lisää hienonnettu sipuli, mausteet ja kerma.

Anna hautua kannen alla miedolla lämmöllä noin 30-45min.

Tarjoa perunamuusin ja puolukkahillon kera.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 149 grammaa

Eijamaija
AineksetMääräEnergiaPHRK
Poronkäristys (Kylmänen)84g114kcal16.9g0.1g5.1g0g
Sipuli (kuorittu)19g5.1kcal0.2g0.9g0g0.3g
Valkosipuli 13g14kcal1g2g0.1g0.3g
Ruokakerma, Rainbow 7% 2dl63g53kcal0.9g2.8g4.4g0g
Suola, annos 3g1.9g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 1.6g4.4kcal0.2g0.6g0.1g0.4g
Rypsiöljy 4.7g42kcal0g0g4.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana373g463kcal38.4g12.8g28.8g2g
Valittu annoskoko186g232kcal19.2g6.4g14.4g1g
Annoskoko puolitettuna93g116kcal9.6g3.2g7.2g0.5g
Arvot/100g100g124kcal10.3g3.4g7.7g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=275883