Sanol kanttarellikastike

Paista sieniä sen verran että neste haihtuu ja lisää sipuli sekä pieni ripaus sokeria.

Anna ruskistua hetken lisää vesi ja puolet kermasta ja anna hautua miedolla lämmöllä.

Lisää vähitellen loput kermasta.

MAusta suolalla, musta- ja valkopippiurilla, yms.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 149 grammaa

Taukohurina
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 31g0kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy 4.2g37kcal0g0g4.2g0g
Oivariini, 60 (100g)4.4g24kcal0g0g2.6g0g
Kuohukerma,valio,2dl62g212kcal1.2g1.9g21.8g0g
Kanttarelli, tuore, annos 100g62g15kcal1.1g1.9g0.3g1.2g
Sipuli (kuorittu)22g5.9kcal0.3g1g0g0.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana372g588kcal5.2g9.6g57.8g3.2g
Valittu annoskoko186g294kcal2.6g4.8g28.9g1.6g
Annoskoko puolitettuna93g147kcal1.3g2.4g14.5g0.8g
Arvot/100g100g158kcal1.4g2.6g15.5g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=81957