Nautaa pitsanpaistajan tyylin

Leikkaa liha ohuiksi siivuiksi.

Hauduta valkosipulia ja oreganoa oliiviöljyssä miedolla lämmöllä pari minuuttia.

Lisää tomaattimurska, sokeri ja anna hautua kymmenisen minuuttia.

Lisää lihaviipaleet ja anna hautua muutama minuutti.

Tarkista suola ja pippuroi.

Tämän ruoan voi valmistaa myös ulkofileestä tai paistista, kunhan leikkaa lihan ohueksi!

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 213 grammaa

Timonaattori
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tomaattimurska, Polpa di Pomodoro (Campo largo (lidl)), annos 400g87g18kcal1.1g2.6g0.2g0g
Naudan sisäfilee87g107kcal18.3g0g3.5g0g
Oregano, kuivattu 0.4g1.3kcal0g0.1g0g0.2g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g1.5g1.6kcal0.1g0.2g0g0g
Suola, annos 3g0.2g0kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy 8.7g77kcal0g0g8.7g0g
Sokeri 0.9g3.5kcal0g0.9g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana373g415kcal39g7.6g24.8g0.4g
Valittu annoskoko186g208kcal19.5g3.8g12.4g0.2g
Annoskoko puolitettuna93g104kcal9.8g1.9g6.2g0.1g
Arvot/100g100g111kcal10.5g2g6.7g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=176144