Aurajuusto-kesäkurpitsakeitto

6 dl vettä
1 kasvisliemikuutio
kesäkurpitsa 500 g
1 sipuli
valkosipulia
valkopippuria
persiljaa
100 aurajuustoa
1 dl kermaa

Kuumenna vesi, lisää kasvisliemi, viipaloi kurpitsat ja laita kiehumaan, silppua sipuli ja heitä joukkoon.

Mausta, hauduta hiljalleen n 20 min. Murenna kattilaan juusto, kuumenna kunnes sulanut.

Soseuta keitto sauvasekoittimella, lisää kerma.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 213 grammaa

Malibu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kasvisliemikuutio, Knorr22g61kcal1.8g2.1g5.3g0.4g
Kesäkurpitsa, tuore99g17kcal0.6g2.5g0.4g0.7g
Sipuli (kuorittu)8.8g2.4kcal0.1g0.4g0g0.1g
Aurajuusto13g45kcal2.6g0g3.8g0g
Ruokakerma 5%, Valio44g29kcal0.7g1.8g2.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana373g308kcal11.6g13.6g23.4g2.4g
Valittu annoskoko187g154kcal5.8g6.8g11.7g1.2g
Annoskoko puolitettuna93g77kcal2.9g3.4g5.9g0.6g
Arvot/100g100g83kcal3.1g3.6g6.3g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=89757