Nakkikeitto

Kuori 3 keskikokoista perunaa, pala lanttua ja pala porkkanaa.

Pilko purjo, nakit ja sipuli siivuiksi ja perunat pieniksi kuutioiksi.

Lisää vesi ja lihaliemikuutio ja keittele kunnes kaikki aineet on kypsiä.

Tarkista maku ja lisää tarvittaessa ripaus suolaa ja monipippuria myllystä makusi mukaan.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 332 grammaa

Leilanna
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, vanha, kuorittu 36g28kcal0.7g5.6g0.1g0.4g
Lanttu 5.6g1.6kcal0.1g0.3g0g0.1g
Porkkana 3g1kcal0g0.2g0g0.1g
Purjosipuli 2.4g0.5kcal0g0.1g0g0.1g
Sipuli (kuorittu)2g0.5kcal0g0.1g0g0g
Lihaliemikuutio pirkka 11g pala0.7g2kcal0.1g0g0.1g0g
Nakki,popsi grillinakki39g100kcal4.6g2.2g8.1g0.1g
Vesi, vesijohtovesi 98g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana374g266kcal11g17g16.6g1.6g
Valittu annoskoko187g133kcal5.5g8.5g8.3g0.8g
Annoskoko puolitettuna94g67kcal2.8g4.3g4.2g0.4g
Arvot/100g100g71kcal2.9g4.5g4.4g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=343754