Perunarieska

Laita uuni lämpenemään 275°.

Vaivaa kylmään perunamuusiin suola, munat ja jauhot.

Vaivaa vain sen verran että taikina tuntuu sopivan pehmeältä levitettäväksi, älä tee sitkoa.

Levitä pellille ja paista uunin keskiosassa n. 8 min. kunnes pintaan on ilmestynyttummia laikkuja.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 83 grammaa

Pelina
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, vanha, kuorittu 75g57kcal1.4g11.6g0.1g0.7g
Rasvaton maito viro (Alma)21g6.8kcal0.7g1g0g0g
Kananmuna kuoreton 21g29kcal2.6g0.1g2.1g0g
Suola, annos 3g1.1g0kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 49g167kcal5g34.1g0.6g1.7g
Ohrajauho 21g68kcal1.7g13.3g0.4g1.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana373g656kcal22.8g120.2g6.4g8g
Valittu annoskoko187g328kcal11.4g60.1g3.2g4g
Annoskoko puolitettuna93g164kcal5.7g30.1g1.6g2g
Arvot/100g100g176kcal6.1g32.2g1.7g2.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=83369