Täytetyt jauheliharullat

Sekoita jauheliha, kananmunat ja mausteet.

Ota leivinpaperi ja laita siihen sopivan kokoinen köntti jauhelihataikinaa ja levitä se lituskaksi.

Laita jauhelihan päälle pekoniviipale sekä juustoviipaleja rullaa leivinpaperia apuna käyttäen tiiviiksi rullaksi.

Paista juoksevassa rasvassa ja lisää kypsennyksen lopussa creme bonjour kerma ja hauduta rullat siinä kypsiksi.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1196 grammaa

Katri1984
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, sika-nauta 94g208kcal16.4g0g15.9g0g
Pekoniviipaleet rainbow (Rainbow), annos 70g14g39kcal2.5g0.1g3.2g0g
Juusto, Arla Eva Kermajuusto 17%13g35kcal3.8g0.2g2.2g0g
Kananmuna 50g(kpl)31g39kcal3.4g0.1g2.8g0g
Valkosipulijauhe, annos 3g0.8g2.7kcal0.1g0.6g0g0g
Aromisuola/yrttisuola suolapitoisuus 71 % 0.8g0.5kcal0g0.1g0g0g
Juokseva kasviöljyvalmiste (X-tra), annos 10g2.3g16kcal0g0g1.8g0g
Maustettu ruokakerma, juusto (Creme bonjour), annos 200g31g56kcal0.8g2.2g4.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana374g795kcal54g6.6g61.2g0g
Valittu annoskoko187g398kcal27g3.3g30.6g0g
Annoskoko puolitettuna94g199kcal13.5g1.7g15.3g0g
Arvot/100g100g213kcal14.4g1.8g16.4g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=274954