Bologneese

Kuullota sipulit ja valkosipulit öljyssä.

Ruskista jauheliha omassa rasvassaan.

Lisää joukkoon 3 prk säilöttyjä tomaatteja, basilikaa ja oregaanoa.

Lisää liemikuutio ja tarvittaessa suolaa.

Anna kiehua n 20 min. TArjoa tysjyväpastan tai vaikkapa porkkanaraasteen kanssa.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 299 grammaa

Manna086
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha62g104kcal11.9g0g6.2g0g
Sipuli (kuorittu)15g4.1kcal0.2g0.7g0g0.3g
Valkosipuli, tuore, silputtu0.9g0.9kcal0.1g0.1g0g0g
Tomaattimurska, 1 prk107g29kcal0.6g5.7g0.2g1.5g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl1.3g12kcal0g0g1.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana374g299kcal25.6g13g15.4g3.6g
Valittu annoskoko187g149kcal12.8g6.5g7.7g1.8g
Annoskoko puolitettuna93g75kcal6.4g3.3g3.9g0.9g
Arvot/100g100g80kcal6.9g3.5g4.1g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=294803