Mustikka-grahampuuro

Kiehauta vesi ja lisää ripaus suolaa.

Lisää grahamjauhot sekaan voimakkaasti vispaten.

Keitä 5 - 10 minuuttia.

Lisää sekaan mustikat ja jatka kypsentämistä 5 - 8 minuuttia.

Mausta sokerilla.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 310 grammaa

Hypoxipm
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi1199g0kcal0g0g0g0g
Grahamjauho 198g649kcal20.9g120.1g4.4g19.6g
Mustikka metsä- 360g158kcal1.8g23g2.2g11.9g
Sokeri 102g414kcal0g101.8g0g0g
Suola, annos 3g1.2g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3720g2442kcal45.4g489.8g13.2g63g
Valittu annoskoko1860g1221kcal22.7g244.9g6.6g31.5g
Annoskoko puolitettuna930g611kcal11.4g122.5g3.3g15.8g
Arvot/100g100g66kcal1.2g13.2g0.4g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=381729