Fetamössö

Pilko sipuli pieneksi silpuksi.

Laita fetapala kippoon ja sörssää se haarukalla.

Lisää joukkoon sipulit ja creme fraiche ja öljy sekottaen lusikalla samaan aikaan.

Sekoita kunnes öljy on sekoittunut kunnolla mössöön.

Lopuksi raasta myllyllä mustapippuria fetamössön päälle ja voila! Herkullinen lisäke on valmis.

Sopii hyvin leivän päälle, lihan kera, yms. Vain mielikuvitus on rajana.

(HUOM! kyseinen creme fraiche on ainoa joka sopii mössöön koostumukseltaan, muilla creme fraicheilla tulee liian löysää.)

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 47 grammaa

Ditone
AineksetMääräEnergiaPHRK
Fetajuusto arla 8% (100g)800g1200kcal128g32g64g0g
Kevyt Creme Fraiche 12 % Valio800g1120kcal22.4g52g96g0g
Sipuli (kuorittu)220g59kcal2.9g10.6g0.4g3.7g
Mustapippuri 8g22kcal0.9g3.1g0.3g2.1g
Kylmäpuristettu rypsiöljy (Virgino)32g283kcal0g0g32g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3720g5369kcal308.4g195.4g385.4g11.6g
Valittu annoskoko1860g2685kcal154.2g97.7g192.7g5.8g
Annoskoko puolitettuna930g1342kcal77.1g48.9g96.4g2.9g
Arvot/100g100g144kcal8.3g5.3g10.4g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=114864