Makaronilaatikko

Laita kuivatut sienet pieneen vesimäärään turpoamaaan edellisenä päivänä.

Paista jauheliha ja lisää siihen kerma ja sienet nesteineen.

Laita suolaa ja muita mausteita maun mukaan.

Kaada "kastike" kuivien makaroonien päälle, lisää nestettä tarvittaessa.

(vaatii normaalia enemmän nestettä) Sekoita lihat tasan joka puolelle.

Voit lisätä päälle juustoraastetta.

Paista 200 C uunissa kunnes se on kauniin värinen päältä (n. 45 min) tai tee pataa hellalla.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 310 grammaa

Ullamaija61
AineksetMääräEnergiaPHRK
Torino makarooni/raisio(400g)600g2100kcal78g414g15g18g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha600g996kcal114g0g60g0g
Kevyt ruokakerma 7% (Flora)600g510kcal6g21g42g0g
Suppilovahvero /ym sienet, arvio 100g60g18kcal0.6g2.4g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3720g7248kcal397.2g874.8g234.4g36g
Valittu annoskoko1860g3624kcal198.6g437.4g117.2g18g
Annoskoko puolitettuna930g1812kcal99.3g218.7g58.6g9g
Arvot/100g100g195kcal10.7g23.5g6.3g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=427118