Porkkana-inkiväärikeitto

Hienonna sipuli ja paloittele porkkanat, varsiselleri, valkosipuli ja inkivääri.

Kuumenna öljy kattilassa ja lisää kasvikset.

Kääntele niitä hetki öljyssä.

Lisää vesi ja kanaliemikuutio.

Kypsennä kunnes kasvikset ovat pehmeitä.

Soseuta ja mausta mustapippurilla.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 207 grammaa

Tiiuzca

Tiiuzca sanoi...

Inkiväärin ystävänä laitoin inkivääriä vähän enemmän ja porkkanaa vähemmän. Hyvää tuli edelleen ja omasta mielestä maut tasapainottuivat, kun porkkanaa oli suhteessa vähemmän.

lauantai 15.02.2014 klo 08:54

AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana, keskikokoinen 65g577g162kcal3.5g34.4g1.2g14.4g
Punasipuli, kuorittu, 100g128g35kcal1.7g6.2g0.3g2.2g
Varsiselleri, lehtiselleri, raaka69g7.6kcal0.8g0.8g0.1g0.7g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g9g9kcal0.7g1.5g0.1g0.2g
Inkivääri, tuore, silputtu21g16kcal0.4g3.7g0.2g0.4g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl13g116kcal0g0g12.8g0g
Vesi1026g0kcal0g0g0g0g
Kanaliemikuutio, Knorr (10g)13g33kcal1.7g1.5g2.3g0.1g
Mustapippuri 6.4g18kcal0.7g2.5g0.2g1.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3726g793kcal19g101.2g34.4g39.4g
Valittu annoskoko1863g396kcal9.5g50.6g17.2g19.7g
Annoskoko puolitettuna932g198kcal4.8g25.3g8.6g9.9g
Arvot/100g100g21kcal0.5g2.7g0.9g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=406265