Maukas kanakeitto (nesteenpoistaja)

Laita vesi, suola ja riisit kattilaan.

Keitä n. 10 min. Suikaloi paprikat, kesäkurpitsa ja sipuli.

Kuumenna puolet kasviöljystä paistinpannussa ja lisää kasvisuikaleet.

Anna muhia n. 5min ja kääntele välillä lastalla.

Mausta currylla (1tl), basilikalla (0,5 rlk) ja TUOREELLA inkiväärillä (1 rlk).

Kaada kasvikset kattilaan.

Ruskista broileri ja lisää se kattilaan.

Lisää maissi ja tuorejuusto.

Hauduta n. 5 minuuttia.

Ja ei kun syömään!
Varaudu siihen että nesteet lähtee kiertämään!

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 415 grammaa

Oona2009

Jybis sanoi...

Missä vaiheessa kannattaa laittaa tuo tomaattimurska?

torstai 26.02.2009 klo 17:49

Jybis sanoi...

Tiiätkö mitä! sain juuri lemppari ruuan, näin hyvää keittoa en oo syöny sitten koskaan.

torstai 26.02.2009 klo 18:32

AineksetMääräEnergiaPHRK
Paprika punainen 129g38kcal1.2g5.8g0.5g2.4g
Vesi, vesijohtovesi 836g0kcal0g0g0g0g
Riisi pitkäjyväinen, puuroutumaton 55g198kcal4.4g43.2g0.3g0.9g
Kesäkurpitsa161g27kcal0.6g4g1g1.1g
Porkkana, keskikokoinen 65g42g12kcal0.3g2.5g0.1g1g
Sipuli (kuorittu)97g26kcal1.3g4.6g0.2g1.6g
Ruokaöljy keskiarvo 9g80kcal0g0g9g0g
Broilerifilee, hunajamarinadi, raaka 193g325kcal37.9g2.3g18.3g0g
Maissi jyvät 39g56kcal1.1g9.9g0.9g1.4g
Tomaattimurska 193g57kcal1.1g10.2g0.4g3.7g
Tuorejuusto ruohosipuli Creme Bonjour97g289kcal3.3g4.1g28.9g1g
Valkosipuli 10g10kcal0.8g1.6g0.1g0.2g
Suola, annos 3g10g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3735g2235kcal104g176.4g119.4g26.6g
Valittu annoskoko1868g1117kcal52g88.2g59.7g13.3g
Annoskoko puolitettuna934g559kcal26g44.1g29.9g6.7g
Arvot/100g100g60kcal2.8g4.7g3.2g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=102915