Pizza by Kiia

Liuota hiiva kädenlämpöiseen veteen.

Lisää suola, öljy ja durumvehnäjauhot.

Alusta taikina tasaiseksi ja anna sen kohota kaksinkertaiseksi.

Kauli taikinasta yksi iso (uunipellillinen) tai 2-4 pienempää pizzapohjaa.

Kohota pohjat ja lisää haluamasi täytteet.

Paista 250-asteisen uunin keskitasolla kypsäksi, 12-15 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 214 grammaa

Eweliza
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hiiva 3.3g2.4kcal0.4g0g0g0.2g
Vesi33g0kcal0g0g0g0g
Ruokaöljy keskiarvo 5.9g52kcal0g0g5.9g0g
Vehnäjauho puolikarkea 43g146kcal4.3g29.8g0.5g1.5g
Juustoraaste, kevyt pizzaraaste (Ingman keittiöni)33g85kcal8.5g0.5g5.6g0g
Pizzasuikale (Pirkka), annos 50g26g30kcal3.7g0.3g1.6g0g
Tomaattimurska,yrtti (Pirkka)26g11kcal0.4g2.1g0g0g
Ananaspaloja ananasmehussa (Rainbow) 1 purkki 227/137 g18g11kcal0.1g2.6g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana375g674kcal34.8g70.6g27.2g3.6g
Valittu annoskoko187g337kcal17.4g35.3g13.6g1.8g
Annoskoko puolitettuna94g168kcal8.7g17.7g6.8g0.9g
Arvot/100g100g180kcal9.3g18.8g7.3g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=291776