Bolognese

400g naudan jauheliha (10% rasvaa)
pieni sipuli
2 valkosipulinkynttä
1 rkl tomaattipyrettä
1 prk yrttitomaattimurskaa
1 rkl oliiviöljyä

suolaa, mustapippuria, valkopippuria yrttimausteita, paprikajauhetta, chilijauhetta

ruskista jauheliha omassa rasvassaan, lisää pannulle öljyä ja lisää pilkotut sipulit, kääntele hetki ja mausta oman maun mukaan
lisää tomaattimurska ja pyree sekä vesi ja anna hautua miedolla lämmöllä vähintään 15 min

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 214 grammaa

Tepajee
AineksetMääräEnergiaPHRK
Naudan jauheliha 10% (Pirkka), annos 100g88g131kcal17.8g0g7g0g
Sipuli (kuorittu)11g3kcal0.1g0.5g0g0.2g
Valkosipuli 1.1g1.2kcal0.1g0.2g0g0g
Tomaattipyree (Mutti), annos 40g3.3g3.2kcal0.1g0.6g0g0.2g
Polpa tomaattimurska (aromaattiset yrtit) (Mutti), annos 370g81g27kcal1.2g3.9g0.3g0g
Oliiviöljy 3.3g29kcal0g0g3.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana375g389kcal38.6g10.4g21.2g0.8g
Valittu annoskoko187g195kcal19.3g5.2g10.6g0.4g
Annoskoko puolitettuna94g97kcal9.7g2.6g5.3g0.2g
Arvot/100g100g104kcal10.3g2.8g5.7g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=447433