Parsasinihomejuustososekeitto

7-8 keskikokoista perunaa
400g parsaa
sinihomejuustoa

Kuori & keitä perunat, loppuvaiheessa lisää parsat.

Täytä vettä niin että parsat juuri peittyvät.

Nosta pois liedeltä, murenna juusto.

Anna jäähtyä jonkin verran, soseuta.

Reseptistä tulee n. 13 annosta ja yksi annos painaa n. 250 grammaa

Reagan
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, vanha, kuorittu 41g31kcal0.8g6.4g0.1g0.4g
Parsakaali (Pirkka)26g7.8kcal1.2g0.5g0.1g0g
Kasvisliemikuutio, vähärasvainen (Maggi), annos 10g0.3g0.7kcal0g0.1g0g0g
Sinihomejuusto, Pirkka 125g7.2g24kcal1.6g0g2g0g
Vesi104g0kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)9g2.5kcal0.1g0.4g0g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana375g133kcal7.4g14.8g4.4g1.2g
Valittu annoskoko188g67kcal3.7g7.4g2.2g0.6g
Annoskoko puolitettuna94g33kcal1.9g3.7g1.1g0.3g
Arvot/100g100g36kcal2g3.9g1.2g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=133056