Pekonimunakas (ranskankerma)

Paista pekonit rapeaksi lman rasvaa, kippaa munakasmössö päälle.

Mausta pippurilla ja pizzamausteella, ripottele pinnalle juustoraaste ja anna sen sulaa ja koko hoidon kypsyä.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 250 grammaa

Hania
AineksetMääräEnergiaPHRK
Juustoraaste emmental-mozzarella (Pirkka), annos 100g19g68kcal5.3g0.4g5.1g0g
Vesi38g0kcal0g0g0g0g
Kananmuna kuoreton 62g88kcal7.7g0.2g6.3g0g
Pekonisuikale, 2x125g (Dulano), annos 125g47g120kcal8.4g1.5g8.9g0.2g
Ranskankerma Valio23g63kcal0.6g0.8g6.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana375g678kcal44g5.8g53.2g0.4g
Valittu annoskoko188g339kcal22g2.9g26.6g0.2g
Annoskoko puolitettuna94g169kcal11g1.5g13.3g0.1g
Arvot/100g100g181kcal11.7g1.5g14.2g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=181357