Makaroonilaatikko

Keitä makaroonit lihaliemivedessä.

Paista jauheliha ja lisää joukkoon pannulle pilkottu sipuli.

Mausta jauheliha-sipuli-seos.

Voitele vuoka juoksevalla rasvaseoksella.

Pilko vielä 1 sipuli kohtalaisen isoiksi paloiksi.

Sekoita kulhossa jauheliha, sipulipalat sekä makaroonit ja kaada seos vuokaan.

Valmista kulhossa maito-kananmuna-seos ja mausta se. Kaada munamaito laatikkoon, ja varmista että se yltää pinnalle asti.

Paista uunissa 225-250 asteessa noin 40 min uunin keskiritilällä.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 250 grammaa

Norenni
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 %, paistettu ilman rasvaa 43g137kcal11.5g0g10.3g0g
Makarooni (Myllyn paras), annos 100g54g187kcal6.9g37.3g1g1.7g
Sipuli (kuorittu)12g3.2kcal0.2g0.6g0g0.2g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen54g18kcal1.8g2.6g0g0g
Kananmuna kuoreton 24g34kcal2.9g0.1g2.4g0g
Oivariini, juokseva, rasvaseos1.1g7.7kcal0g0g0.9g0g
Lihaliemikuutio Maggi1.2g3.3kcal0.1g0.1g0.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana375g780kcal46.8g81.4g29.8g3.8g
Valittu annoskoko188g390kcal23.4g40.7g14.9g1.9g
Annoskoko puolitettuna94g195kcal11.7g20.4g7.5g1g
Arvot/100g100g208kcal12.5g21.7g7.9g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=237518