Lanttu-Juustopaistos

Kuumenna uuni 175-asteiseksi.

Kuori lantut, suikaloi.

Lado suikaleet, 2/3 osa juustoraasteesta, sinihomejuusto ja mausteet kerroksittain uunivuokaan.

Kaada kermaa vuokaan siten, että suikaleet peittyvät.

Peitä vuoka kannella tai foliolla, uuniin 1/2 tunniksi.

Vuoka pois uunista, lisää loput juustoraasteesta.

Gratinoi 20-30 min uunissa ilman kantta.

Anna vetäytyä parikymmentä minuuttia ennen tarjoulua, kannen alla.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 300 grammaa

Ngale
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lanttu 109g32kcal1.1g5g0.3g2g
Juustoraaste emmental punaleima23g91kcal6.8g0g7g0g
Juusto, sinihomejuusto, rasvaa 17 %, aura 7.8g20kcal2.1g0g1.3g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 47g155kcal0.9g1.4g16.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana375g596kcal21.8g12.8g50g4g
Valittu annoskoko188g298kcal10.9g6.4g25g2g
Annoskoko puolitettuna94g149kcal5.5g3.2g12.5g1g
Arvot/100g100g159kcal5.8g3.4g13.3g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=297718