Broileria kaalipedillä

Kaali suikaloidaan, kuullotetaan ja laitetaan uunivuoan pohjalle.

Päälle ladotaan koivet.

Uunissä 160-180 astetta, tunti tai niin että broilerin koivet ovat kunnolla kypsiä.

Mausteena:
suola

Alkuperäinen resepti löytyy (ainakin) Karppifoorumilta.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 500 grammaa

Noodendal
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broileri, koipi-reisi, nahkoineen, raaka 94g194kcal15.2g0g15g0g
Kaali, valkokaali94g20kcal1.1g3.2g0.2g2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana375g428kcal32.6g6.4g30.4g4g
Valittu annoskoko188g214kcal16.3g3.2g15.2g2g
Annoskoko puolitettuna94g107kcal8.2g1.6g7.6g1g
Arvot/100g100g114kcal8.7g1.7g8.1g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=318914