Herkullinen makaronilaatikko pekonilla

Keitä makaronit kypsiksi.

Paista pannulla ensin pekonit ja siirrä sivuun valumaan talouspaperin päälle.

Paista jauheliha.

Lisää jauhelihaan tomaattimurska, suola ja valkosipuli.

Voitele uunivuoka ja lisää valutetut makaronit vuokaan.

Lisää jauheliha-tomaattimurskaseos ja sekoita makaronien kanssa.

Lisää muna-maitoseos.

Asettele pekonit päälle ja pekonien päälle vielä juustoraaste.

Paista 200 asteessa noin 30 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 250 grammaa

Piude76
AineksetMääräEnergiaPHRK
Makaroni, pasta 37g123kcal3.8g24.9g0.4g1.3g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha37g62kcal7.1g0g3.7g0g
Tomaattimurska, yrteillä maustettu, Rainbow, 370g35g12kcal0.3g2.4g0.2g0.5g
Amerikan Pekoni filee, HK14g23kcal2.9g0g12.6g0g
Juustoraaste, x-tra, 23% rasvaa14g42kcal3.2g0g3.2g0g
Maito, Kevyt37g17kcal1.2g1.8g0.6g0g
Kananmuna kuorineen punnittu11g14kcal1.2g0g1g0g
Suola, annos 3g0.5g0kcal0g0g0g0g
Valkosipuli 0.7g0.8kcal0.1g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana374g587kcal39.6g58.4g43.4g3.6g
Valittu annoskoko187g294kcal19.8g29.2g21.7g1.8g
Annoskoko puolitettuna94g147kcal9.9g14.6g10.9g0.9g
Arvot/100g100g157kcal10.6g15.6g11.6g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=452094