Kalapihvit

Sekoita korppujauhot kermaviiliin, lisää muna ja jauhettu kala.

Kalaksi sopii niin tuore kuin pakastekala jauhettuna, myös säilykekalaa on kätevä käyttää.

Lisää maustavat aineet taikinaan tai käytä sipulikeittoaineksia, joita olet hetken turvottanut vedessä.

Sekoita tasaiseksi muretaikinaksi.

Muotoile taikinasta kostutetuin käsin pyöryköitä tai pihvejä.

Kypsennä paistinpannulla tai 200-asteisen uunin keskitasolla noin 15-20 min kauniin väriseksi.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 250 grammaa

Pertsi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Korppujauho 14g52kcal1.5g10.6g0.1g0.7g
Kermaviili, kevyt (ingman keittiöni) 2%38g23kcal1.2g2.7g0.8g0g
Sipulikeittoainekset, Rainbow (63 g pussi)12g24kcal0.5g4.1g0.4g0g
Vesi, vesijohtovesi 19g0kcal0g0g0g0g
Kananmuna (Kieku), annos 60g11g16kcal1.4g0g1.3g0g
Lohi tuoresuolattu 94g169kcal22.7g0g8.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana375g566kcal54.6g34.8g22.4g1.4g
Valittu annoskoko188g283kcal27.3g17.4g11.2g0.7g
Annoskoko puolitettuna94g141kcal13.7g8.7g5.6g0.4g
Arvot/100g100g151kcal14.6g9.3g6g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=86281