Feta-jauhelihamureke

Sekoita mausteet kananmunaan ja jogurttiin.

Sekoita saatu seos sekä fetajuusto hyvin jauhelihaan.

Muotoile murekkeeksi ja paista uunissa, kunnes mureke on kypsä.

(225 astetta ja n. 35 min)

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 250 grammaa

Marinol
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, sika-nauta 150g333kcal26.3g0g25.5g0g
Partaäijä-jogurtti (turkkilainen)5.6g7kcal0.2g0.2g0.6g0g
Kananmuna kuoreton 10g15kcal1.3g0g1.1g0g
Jauhelihamauste, annos 15g3.8g0.1kcal0g0g0g0g
Valkosipuli 0.8g0.8kcal0.1g0.1g0g0g
Fetajuusto, Valio17g46kcal3.2g0.2g3.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana375g801kcal62.2g1g61.4g0g
Valittu annoskoko188g401kcal31.1g0.5g30.7g0g
Annoskoko puolitettuna94g200kcal15.6g0.3g15.4g0g
Arvot/100g100g214kcal16.6g0.3g16.4g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=94923