Helppo jauhelihakeitto

1. Laita vesi kiehumaan kattilaan.

2. Pilko sipuli.

Lisää sipuli ja keittojuurekset kiehuvaan veteen.

Lisää myös hienonnettu lihaliemikuutio ja pippurit.

Keitä kannen alla n. 10min.

3. Kuori ja pilko perunat ja lisää kattilaan.

Keitä n. 10min.

4. Paista jauheliha, kaada ylimääräinen rasva pois ja lisää jauheliha kattilaan.

Lisää timjami.

Keitä n. 5min.

5. Maista onko perunat ja kasvikset kypsiä ja nauti.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 429 grammaa

Antteri
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, kuorittu, keitetty, suolaa 53g40kcal1g8.1g0.1g0.5g
Vesi, vesijohtovesi 73g0kcal0g0g0g0g
Isot keittojuurekset (Rainbow), annos 450g33g6.6kcal0.3g1g0g0g
Sipuli (kuorittu)8.7g2.4kcal0.1g0.4g0g0.1g
Jauheliha, sika-nauta, paistettu 20g59kcal4.5g0g4.6g0g
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl0.7g1.8kcal0.1g0g0.2g0g
Maustepippuri, annos 1g0.2g0kcal0g0g0g0g
Timjami 0.2g0.5kcal0g0g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana375g220kcal12g19g9.8g1.4g
Valittu annoskoko188g110kcal6g9.5g4.9g0.7g
Annoskoko puolitettuna94g55kcal3g4.8g2.5g0.4g
Arvot/100g100g59kcal3.2g5.1g2.6g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=144302