Kevyt lesevehnävuokaleipä

Sekoita kuivat aineet ja lisää lämmin vesi.

Kumoa taikina oivariinilla voideltuun 1,5 litran vetoisaan vuokaan.

Anna nousta noin puoli tuntia.

Paista 200 asteessa alatasolla noin 20 min ja ylätasolla noin 15 min. Leivästä tulee noin 16 siivua.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 39 grammaa

Emppuli79
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kuivahiiva, annos 11g33g119kcal14.8g13.2g2g0g
Vehnäjauho, sunnuntai810g2835kcal97.2g575.1g17g24.3g
Vesi900g0kcal0g0g0g0g
Vehnälese 105g240kcal14g16.2g4.7g39.4g
Oivariini vähärasvainen9g50kcal0.1g0.1g5.4g0g
Suola, annos 3g15g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3744g6486kcal252.2g1209.2g58.2g127.4g
Valittu annoskoko1872g3243kcal126.1g604.6g29.1g63.7g
Annoskoko puolitettuna936g1622kcal63.1g302.3g14.6g31.9g
Arvot/100g100g173kcal6.7g32.3g1.6g3.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=130590