Mantelileipä Karppi

Sekoita kaikki ainekset sekaisin.

Jos haluat pehmeitä leipiä niin käytä sähkövatkainta saadaksesi kuohkean taikinan.

Käytä leivinjauheen tilalla ruokasoodaa!!!
Pyörittele pellille pieniä palloja ja taputtele ne kosteilla sormilla leipäsiksi.

Esilämmitä uuni 200 asteeseen ja paista leipiä noin 15 min tai kunnes ovat kullan ruskeita.

Taikinassa voi käyttää oman mielen mukaan erilaisia mausteita.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 39 grammaa

Hannaj
AineksetMääräEnergiaPHRK
Mantelijauhe (Meira), annos 80g724g4345kcal173.8g47.8g391.1g0g
Kananmuna kuoreton 664g947kcal83g2g68g0g
Emmental, punaleima 17%453g1313kcal153.9g0g76.9g0g
Suola, annos 3g1.2g0kcal0g0g0g0g
Leivinjauhe 30g53kcal1.6g11.4g0g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3744g13315kcal824.6g122.4g1072g0.4g
Valittu annoskoko1872g6658kcal412.3g61.2g536g0.2g
Annoskoko puolitettuna936g3329kcal206.2g30.6g268g0.1g
Arvot/100g100g356kcal22g3.3g28.6g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=257526