Couscous-juustosalaatti

Kypsennä couscous tai burgur ohjeen mukaan.

Laita veteen kasvisliemikuutio.

Pilko tomaatit ja kurkut juliennesuikaleiksi tai pikkusormenpään kokoiseksi palaseksi.

Pilko persilja, rucola ja halutessasi esimerkiksi ruukullinen basilikaa tai korianteria.

Mausta sitruunamehulla ja halutessasi pippurilla tai tarjoa salaatti maukkaalla vinegrettikastikkeella.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 208 grammaa

Lessi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Couscous, keitetty, annos 100g361g1299kcal52.3g252.5g8.3g4.3g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g451g92kcal2.7g17.1g1.4g6.3g
Kurkku,tuore 100g541g52kcal3.2g7.6g0.5g0g
Persilja 108g30kcal1.5g1.2g0.2g8.7g
Rucola, lautaselinen n. 30g54g8.1kcal0.5g1.1g0.1g0.8g
Fond du chef, vegetable. knorr (Unilever), annos 28g51g61kcal1.3g3g4.5g0.8g
Koskenlaskija, murennettu (Valio), annos 150g271g758kcal51.4g0g62.2g2.7g
Sitruunamehu, laimentamaton36g7.6kcal0.1g0.6g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3744g4611kcal226g566.2g154.4g47.2g
Valittu annoskoko1872g2305kcal113g283.1g77.2g23.6g
Annoskoko puolitettuna936g1153kcal56.5g141.6g38.6g11.8g
Arvot/100g100g123kcal6g15.1g4.1g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=430352