Jauheliha-perunalaatikko

Ruskista jauheliha ja sipuli.

Mausta jauhelihamausteella ja mustapippurirouheella.

Kiehauta lihaliemi ja lisää kolmen juuston kerma.

Kokoa vuokaan kerroksittain peruna-sipuliseos, juuressuikaleet ja jauheliha.

Lisää liemi.

Paista 200 asteessa noin 1,5 h.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 468 grammaa

Pusi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Juuressuikale (Pirkka), annos 280g1924g481kcal19.2g94.3g3.8g48.1g
Pakastekasvissekoitus, peruna-sipulisekoitus 2672g1912kcal48.6g385.6g5.3g28.6g
Valio maustettu ruokakerma 3 juustoa 1 prk 2,5 dl1336g1603kcal45.4g48.1g133.6g0g
Lihaliemikuutio Maggi59g165kcal5.3g4.1g13.5g0.1g
Vesi1603g0kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)267g72kcal3.5g12.8g0.5g4.5g
Jauheliha kevyt (Atria), annos 100g2138g3634kcal406.2g0g213.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g15736kcal1056.4g1089.8g741g162.6g
Valittu annoskoko10000g7868kcal528.2g544.9g370.5g81.3g
Annoskoko puolitettuna5000g3934kcal264.1g272.5g185.3g40.7g
Arvot/100g100g79kcal5.3g5.4g3.7g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=75759