Värikäs pastasalaatti

Keitä pasta kypsäksi lihaliemikuutioilla maustetussa vedessä.

Pilko pikkukurkut sekä juusto sopiviksi suupaloiksi ja lisää suureen kulhoon kinkun, maissin ja herneen kanssa.

Siivilöi pastasta keitinvesi ja huuhtele kylmällä vedellä, jonka jälkeen lisää kulhoon.

Sekoita kermaviilin joukkoon vähän suolaa ja pippuria ja kaada muiden aineiden päälle.

Sekoita huolellisesti pohjaa myöden.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 188 grammaa

Sannamaria88
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tricolori simpukkapasta (Torino)43g149kcal6.4g28.5g1.1g1.3g
Lihaliemikuutio Maggi3.3g9kcal0.3g0.2g0.8g0g
Korpelan kevyt kinkkukuutio, annos 100g20g22kcal2.9g0.2g1g0g
Oltermanni täyteläinen (Valio), annos 100g29g116kcal6.7g0g9.6g0g
Herneet, pakaste, 0,5 pss20g11kcal1.1g1.1g0.1g0.6g
Maissi jyvät 20g29kcal0.6g5.1g0.5g0.7g
Pikkukurkku (suola) (Rainbow), annos 350g13g3.9kcal0.2g0.7g0g0g
Kermaviili, rasvaa 3,5 % ,vähälaktoosinen 40g26kcal1.3g1.9g1.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana376g730kcal39g75.4g29g5.2g
Valittu annoskoko188g365kcal19.5g37.7g14.5g2.6g
Annoskoko puolitettuna94g183kcal9.8g18.9g7.3g1.3g
Arvot/100g100g195kcal10.4g20.1g7.7g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=278741