Muropiirakka (päärynä, rahka)

Sulata murotaikina paketin ohjeen mukaan (1h huoneenlämmössä).

Laita uuni lämpenemään 200 °C. Sekoita rahkan joukkoon kananmuna ja sokeri.

Pilko päärynät kuutioiksi.

Levitä taikina piirakkavuokaan (halk.

n. 27 cm), myös reunoille.

Levitä päärynäkuutiot vuokaan ja kaada rahkaseos päälle.

Paista n. 30 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 94 grammaa

Teehelmi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Murotaikina Sunnuntai (Raisio), annos 400g80g367kcal4.8g35.9g23.1g0.8g
Päärynän puolikkaat mehussa (Del Monte)48g22kcal0.1g5g0g0g
Valkosuklaa-lime rahka (Valio), annos 200g40g68kcal2.9g6.4g3.4g0.4g
Sokeri 8.5g34kcal0g8.5g0g0g
Kananmuna kuoreton 12g17kcal1.5g0g1.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana376g1016kcal18.6g111.6g55.4g2.4g
Valittu annoskoko188g508kcal9.3g55.8g27.7g1.2g
Annoskoko puolitettuna94g254kcal4.7g27.9g13.9g0.6g
Arvot/100g100g270kcal4.9g29.7g14.7g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=232509