Kantterellikastike

Paista pilkotut kanttarellit kuivahkoiksi ruokalusikallisessa juoksevaa rasvaa, lisää pilkottu sipuli.

Hauduta hetki ja lisää ruokakerma.

Hauduta, tarkista suola ja lisää lopuksi hienonnettu tilli.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 215 grammaa

Timonaattori
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kanttarelli, tuore, annos 100g61g15kcal1.1g1.8g0.3g1.2g
Sipuli (kuorittu)26g7.1kcal0.3g1.3g0.1g0.4g
Tilli, tuore 8.7g2.6kcal0.3g0.1g0.1g0.2g
Ruokakerma, Rainbow 7% 2dl44g37kcal0.6g1.9g3.1g0g
Oivariini, juokseva, rasvaseos4.4g32kcal0g0g3.5g0g
Kanttarelli, tuore, annos 100g19g4.5kcal0.3g0.6g0.1g0.4g
Sipuli (kuorittu)8g2.1kcal0.1g0.4g0g0.1g
Tilli, tuore 2.6g0.8kcal0.1g0g0g0.1g
Ruokakerma, Rainbow 7% 2dl13g11kcal0.2g0.6g0.9g0g
Oivariini, juokseva, rasvaseos1.3g10kcal0g0g1.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana376g243kcal6g13.4g18.4g4.8g
Valittu annoskoko188g121kcal3g6.7g9.2g2.4g
Annoskoko puolitettuna94g61kcal1.5g3.4g4.6g1.2g
Arvot/100g100g65kcal1.6g3.6g4.9g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=138351