Kermainen kaalikiusaus 3

Pilko kaali ja keitä puolesta tunnista tuntiin.

Wähän ennen valmistumista heitä kasvissuikaleet samaan soppaan.

Valuta vesi.

Ruskista jauheliha ja mausta mielesi mukaan: itse heitin sekaan pekoniliemijauhetta ja aromisuolaa vain.

Kaada mössyköitä kerroksittain pataan: kaalia, jauhelihaa, aurajuustoa jne...päälle ruokakermat ja olikohan jotain tunnin 200c uunissa...sitten eikun syömmään...

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 301 grammaa

Nippe77
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali104g22kcal1.3g3.5g0.2g2.2g
Jauheliha, sika-nauta 42g92kcal7.3g0g7.1g0g
Kasvissuikaleet (Apetit), annos 125g13g5.3kcal0.2g1.1g0g0g
Aurajuusto8.3g28kcal1.7g0g2.4g0g
Kuohukerma laktoositon (thl2011) (Valio), annos 330g21g71kcal0.4g0.6g7.3g0g
Aromisuola (5g)0g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana376g438kcal21.8g10.4g34g4.4g
Valittu annoskoko188g219kcal10.9g5.2g17g2.2g
Annoskoko puolitettuna94g109kcal5.5g2.6g8.5g1.1g
Arvot/100g100g116kcal5.8g2.8g9g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=282072