Rapea tonnikala-salamipizza

Sekoita veteen öljy, suolaa maun mukaan, leseseos sekä hiivaleipäjauhot pikkuhiljaa.

Tarkista että koostumus on leivinpaperille "tahmeasti levitettävää", liian kovasta taikinasta tulee peltiä.

Levitä taikina pellille leivinpaperin päälle.

Lataa bolognesekastike, juusto ja täytteet päälle ja paista uunissa 225 asteessa kunnes näyttää rapean kypsältä.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 301 grammaa

Barbababa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi31g0kcal0g0g0g0g
Kuidukas lese myllynparas16g40kcal2.6g5.3g1g4.7g
Hiivaleipäjauho myllyn paras 1 dl31g109kcal4.4g20g1g1.7g
Rypsiöljy 7g62kcal0g0g7g0g
Dolmio Light Classico Bolognese39g14kcal0.5g3g0g0.3g
Kevyt pizzajuusto, Valio (400 g)31g89kcal9.7g0g5.3g0g
Tonnikala vedessä Pirkka (1prk).23g26kcal5.9g0g0.2g0g
Kevyt Meetvursti Salami Light (Linessa (lidl)), annos 6g3.9g10kcal0.8g0g0.8g0g
Hillosipulisäilyke 5.5g2.7kcal0.1g0.5g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana376g707kcal48g57.6g30.6g13.6g
Valittu annoskoko188g353kcal24g28.8g15.3g6.8g
Annoskoko puolitettuna94g177kcal12g14.4g7.7g3.4g
Arvot/100g100g188kcal12.8g15.3g8.1g3.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=87610