Sunnuntai aamun leivät

Paahda paksut leipäviipaleet parilapannussa tilkassa oliiviöljyä, jonka sekaan pienitty valkosipulia.

Valmista "salsa" erillisessä pannussa samaan aikaan.

Pilko kaikki ainekset (poista tomeeteista siemenet! )pieneksi hakkeeksi ja kuumenna teelusikallisessa oliiviöljyä.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 335 grammaa

Habanera
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vaalea leipä, hiivaleipä, vesi, hiivaleipäjauho 56g129kcal4.2g23.2g1.7g1.7g
Oliiviöljy (ekstra-neitsytoliiviöljy) (Rainbow), annos 10g4.2g38kcal0g0g4.2g0g
Paprika keltainen 28g8.5kcal0.3g1.4g0.1g0.6g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g28g5.7kcal0.2g1.1g0.1g0.4g
Valkosipuli 1.4g1.5kcal0.1g0.2g0g0g
Punasipuli, kuorittu, 100g28g7.6kcal0.4g1.3g0.1g0.5g
Abba Tonnikala Auringonkukkaöljyssä42g76kcal10.5g0g3.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana377g533kcal31.4g54.4g20g6.4g
Valittu annoskoko188g266kcal15.7g27.2g10g3.2g
Annoskoko puolitettuna94g133kcal7.9g13.6g5g1.6g
Arvot/100g100g141kcal8.3g14.4g5.3g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=87850