Juustoinen pekoni-kanarulla (Karpin keittokirja)

Nuiji leikkeitä ja levitä tuorejuusto.

Kääri rullalle ja pekonit ympärille.

Paista 50 min 175 asteessa.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 377 grammaa

Piahonkanen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerin ohutleike (Rainbow), annos 100g144g136kcal28.7g0g2.4g0g
Tuorejuusto, savuporo (Creme bonjour), annos 25g17g43kcal0.5g0.8g4.5g0g
Pekoni, paistamaton [annos 170g]28g96kcal3.4g0g10.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana377g551kcal65.2g1.6g34.8g0g
Valittu annoskoko189g275kcal32.6g0.8g17.4g0g
Annoskoko puolitettuna94g138kcal16.3g0.4g8.7g0g
Arvot/100g100g146kcal17.3g0.4g9.2g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=358270