Maalaissalaatti

1 pussi salaattisekoitusta
6 kpl kananmunia
1 rkl salaatti kapriksia
1 kg perunoita
1/2 punasipuli

Sinappikastike
2 rkl sinappia
1 rkl valkoviinietikkaa
1 dl ruokaöljyä
suolaa
valkopippuria

Keitä kananmunia 6 1/2 minuuttia.

Jäähdytä ja kuori
Keitä perunat ja kuutioi.

Laita perunat ja kananmunat isolle vadille.

Laita joukkoon kaprikset
Sekoita kastikkeen ainekset keskenään ja sekoita salaattisekoituksen kanssa.

Laita salaatti perunoiden päälle.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 431 grammaa

Katjuska80
AineksetMääräEnergiaPHRK
Salaattisekoitus (mm. rucola) (Aldi), annos 100g22g3.1kcal0.4g0.3g0g0g
Kananmuna, keitetty 36g52kcal4.5g0.1g3.7g0g
Kapris etikkaliemessä, Figaro1.6g0.5kcal0g0.1g0g0.1g
Peruna, kuorittu, keitetty, suolaa 110g83kcal2g16.9g0.2g1.1g
Punasipuli, kuorittu, 100g4.4g1.2kcal0.1g0.2g0g0.1g
Sinappi 3.5g4.6kcal0.2g0.5g0.2g0.1g
Valkoviinietikka (Rajamäen)1.6g0.3kcal0g0.1g0g0g
Ruokaöljy keskiarvo 10g87kcal0g0g9.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana377g463kcal14.4g36.4g27.8g2.8g
Valittu annoskoko189g231kcal7.2g18.2g13.9g1.4g
Annoskoko puolitettuna94g116kcal3.6g9.1g7g0.7g
Arvot/100g100g123kcal3.8g9.7g7.4g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=182174