Kylmäsavulohikastike pastalle

Paista kylmäsavulohiviipaleita pannulla molemmin puoli niin että muuttuvat vaaleanpunaisiksi, mutta eivät murene.

Nosta syrjään.

Laita pannulle öljyä ja kullota purjo.

Lisää paistetut lohet takaisin pannulle purjon kanssa ja lisää kerma sekä vesi.

Sekoita ja lämmitä miedolla lämmöllä.

Mausta lopuksi sitruunapippurilla ja halutessasi tuoreella tillillä.

Tarjoa pastan esim.

tagliatellan tai tumman spagetin kera.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 151 grammaa

Mammu84
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kylmäsavulohiviipaleet (Chipsters), annos 150g31g60kcal5.9g0g4.1g0g
Ruokakerma 2% (Valio), annos 50g69g38kcal2.1g4.4g1.4g0g
Purjosipuli 42g10kcal0.8g1g0.1g0.9g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g2.1g3.5kcal0.2g0.7g0g0g
Rypsiöljy Kultasula (Ravintoraisio oy), annos 16g3.3g30kcal0g0g3.3g0g
Vesi, vesijohtovesi 42g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana377g282kcal18g12.2g17.8g1.8g
Valittu annoskoko189g141kcal9g6.1g8.9g0.9g
Annoskoko puolitettuna94g71kcal4.5g3.1g4.5g0.5g
Arvot/100g100g75kcal4.8g3.2g4.7g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=113333