Kuitupitoinen pizza

Sekoita jauhot, hiiva ja suola.

Sekoita seos 42-asteiseen veteen.

Lisää lopuksi öljy.

Vaivaa taikina tasaiseksi ja levitä pellille.

Päälle ketsupit, kastikkeet ja täytteet oman maun mukaan.

Uunissa 250 asteessa n. 12-14 min.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 151 grammaa

Timppari
AineksetMääräEnergiaPHRK
Erikoisvehnäjauho (Sunnuntai), annos 2000g13g46kcal1.6g9.3g0.3g0.4g
Ruisjauho Pirkka11g33kcal1g6.6g0.2g1.6g
3-viljan sämpyläjauho, Pirkka23g78kcal2.9g14.8g0.6g0.9g
Kuivahiiva, annos 11g1.4g4.9kcal0.6g0.5g0.1g0g
Suola, annos 3g0.5g0kcal0g0g0g0g
Vesi29g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy (Pirkka), annos 100g5.6g51kcal0g0g5.6g0g
Heinz ketsuppi11g12kcal0.1g2.7g0g0g
Chilikastike (Hp)1.9g2.5kcal0g0.6g0g0g
Savuliharouhe, Savupojat, 350g /paketti41g58kcal7.4g0.4g2.1g0g
Ananaspalat ananasmehussa, Pirkka17g10kcal0.1g2.4g0g0.2g
Aurajuusto (Valio), annos 17g10g34kcal2g0g2.9g0g
Valio kevyempi pizzajuusto 17%25g71kcal7.7g0g4.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana377g797kcal46.8g74.6g32g6.2g
Valittu annoskoko189g398kcal23.4g37.3g16g3.1g
Annoskoko puolitettuna94g199kcal11.7g18.7g8g1.6g
Arvot/100g100g211kcal12.4g19.8g8.5g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=99890