VAniljakiisseli

Riko kanamunan rakenne ja sekoita siihen maitotilkkaanliuoitetut perunajauhot.

Sekoita joukkoon loputkin ainekset.

Lämmitä liedellä kiehumispisteeseen koko ajan hämmentäen, ja nosta pois levyltä kun ensimmäiset kuplat ovat nousseet pintaan.

Tarjoile jäähtyneenä.

Kuoren syntymisen estät ripottelemalla päälle hieman sokeria.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 235 grammaa

Jerkku69
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maito, Kevyt1598g735kcal51.1g76.7g24g0g
Perunajauho / -suurimo perunatärkkelys 60g201kcal0g48.9g0g0.8g
Sokeri 48g195kcal0g47.9g0g0g
Vaniljatanko (Keski), annos 18g9g29kcal0.7g4.9g0.6g0.2g
Kanamuna,raaka (Kultamuna), annos 55g165g234kcal20.6g0.5g17g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3760g2788kcal144.8g357.8g83.2g2g
Valittu annoskoko1880g1394kcal72.4g178.9g41.6g1g
Annoskoko puolitettuna940g697kcal36.2g89.5g20.8g0.5g
Arvot/100g100g74kcal3.9g9.5g2.2g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=382302